Surf Yoga & Movement Works

LA VIDA SURF - YOGA & MOVEMENT RETREATS

MERE END 10 ÅRS ERFARING INDEN FOR YOGA OG PROFESSIONELLE BEVÆGELSESOPLEVELSER


Vores yogainstruktører, anført af Aleksi Koskelin, har mere end 10 års erfaring indenfor professionel atletik, yoga og moderne dans. Vores program passer til den enkelte deltager og vi sørger for at finde den bedst mulige tilgang til din træning. Hvis du vil komme og lære, eller simpelthen fordybe din påbegyndte personlige træning, sørger vi for det nødvendige miljø til dette.

La Vida Surf Yoga & MovementWorks Retreat er målrettet mod gæster, som vil have en dybere forståelse for yoga såvel som krop og sind kombineret med muligheden for at surfe. La Vida Surf er grundlagt på værdierne om en sund livsstil og dyrkelsen af en vital, stærk og smidig krop og sind. Vores gæster kan nyde godt af undervisning og øvelser med La Vida Surfs grundlægger, som har mere end 10 års erfaring fra professionel movement træning, yoga, martial arts, traditionel kinesisk medicin og moderne dans. Vi møder hver enkelt deltager hos La Vida Surf Yoga & Movement Retreat på hvert deres niveau for at finde den mest passende træning til netop dig. Tag del i vores daglige gruppeøvelser eller mød vores lærer til en single session. Forplejning under opholdet er baseret på Ayurvedic & TCM principper, og er med til at udvikle hver enkelt deltager på hvert deres niveau. Indkvartering foregår i vores SurfYoga villa, hvor du kan vælge mellem privat indkvartering eller delte værelser.

LA VIDA SURF - YOGA & MOVEMENTWORKS


Daglig morgen- og aftentræning med yoga og movementworks

Yoga og bodymind teori

Meditation og COMTEMPLATION (?) (praktisk og teoretisk)

Surfinstruktion 5 dage per uge (frivilligt)

Surfudstyr (hele ugen eller leje per dag)

3 sunde Ayurvedig måltider per dag

Privatundervisning og konsultation 75€

TCM & Akupunkturbehandlinger 75€

Transport til og fra lufthavnen (Agadir Airport)


VORES VISION


La Vida Surf står for en sund livsstil, som vi hellere end gerne vil dele med vores gæster og venner. Hele vores team bruger hver dag tid på at surfe og træne; for at være mere præcis er La Vida Surf grundlagt for at dyrke renhed af krop og sind. I vores tid er pålidelighed og forskellig træning nøgleord for en lang levetid og sundhed. 

NYTTIG INFORMATION


Her er et par ekstrabehandlinger, du kan tilføje til din ferie:

TCM & Akupunktur 75 €

Personlig træning 75 €

Diæt konsultation 50 €

Danse Workshop


CONTACT US


Feel free to get in touch with any questions,  we look forward to hearing from you! 


hello@lavidasurf.com

+212 697362898


© All Rights Reserved LaVidaSurf

Terms & Conditions | Privacy Disclaimer