Et Marokkansk Skandinavisk Samarbejde

ET SKANDINAVISK-MAROKKANSK SAMARBEJDE

La Vida Surf er et samarbejde mellem to kontinenter og regioner; Afrika og Marokko, og Skandinavien og Finland. Vi er den første finske surfvirksomhed i Marokko, og vi er meget begejstrede over at dele den marokkanske oplevelse med vores nordiske bekendtskaber.

Vores team værdsætter forskellighed ved at være en sand multikulturel blanding af mennesker og værdier. Vi introducerer den marokkanske kultur til vores nordiske gæster, og norden til vores marokkanske partnere og venner. Kom og vær med på vores surf-kulturelle rejse, og hjælp os med at sprede budskabet om La Vida Surf, bæredygtig surfing.
SKANDINAVISKE-MAROKKANSKE VÆRDIER


La Vida Surf fejrer forskellighed blandt vores team, samt i vores grundlæggende værdier. Vi har indført en nordeuropæisk transparent virksomhedsstruktur samt direkte kommunikation som vores centralkerne for at optimere effektivitet og produktivitet. I surfing skal surferen have en særlig egenskab til at forblive oppe, og i et så multinationalt område som surfing er, er tilpasningsevne et centralt element for at kunne udvikle spændstighed og udholdenhed inden for virksomheden.

La Vida Surf - Hus


Se vores surf hotel I Taghazout, Morocco og vores finske summer yoga retreat i Helsinki, Finland.

La Vida Surf - Team


Mød vores team og kontakt os for mere information om chancen for et spændende og anderledes praktikophold hos os.

CONTACT US


Feel free to get in touch with any questions,  we look forward to hearing from you! 


hello@lavidasurf.com

+212 697362898


© All Rights Reserved LaVidaSurf

Terms & Conditions | Privacy Disclaimer